Screening, Advies & Opvolging

Training & Begeleiding

Supplementen & Ondersteuning

Weten wie je bent voor je het juist kan doen

Wij bij Fit and Firm geloven sterk dat elk lichaam anders is. Individueel en concreet advies van A tot Z aangepast aan uw specifieke noden. Dat is wat wij doen. Van exact te kunnen zeggen welke ingrediënten goed zijn voor u en waar uw lichaam goed mee omgaat, tailor-made programma's die naadloos aansluiten bij wat u écht nodig heeft, tot exact aangeven welke nutriënten uw lichaam kan gebruiken om het vitaler, sterker en weerbaarder te maken.

Gezonder = Energieker = Beter voelen, zijn, presteren

En wij zorgen ervoor dat u alle tools hebt om uw gezondheid te stimuleren. Want dat is onze specialiteit. Niet met algeen advies. Nee, informatie die enkel op u van toepassing is en waar u écht mee aan de slag kan. Heel het proces wordt voor u verzorgd op een individuele manier waar u en uw noden centraal staan. Want algemeen advies is op u niet van toepassing. We starten vanuit de basis en verzorgen heel het proces: Analyse, voeding, training en suppletie. Aan u de keuze. Elke tak binnen gezondheid wordt aangepakt op een leuke, innovatieve, dynamische en praktische manier. Wij maken mensen beter en sterker. Dat is onze visie die we elke dag nastreven.

Menu

  • Screening & testing
  • Training & advies
  • Supplementen

JT Sports And Health Nutrition Bvba

Frilinglei 144
2930 Brasschaat
BE0637968901

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | +32 495901858