Over Fit & Firm


"Elk lichaam is verschillend en reageert anders op dezelfde stimuli. Wij bezorgen die kennis en dat is de eerste stap naar meer energie en een beter gevoel."
Fit&Firm is opgericht door Jeffrey Thys, gepassioneerd ondernemer met het doel mensen de informatie te voorzien om het beste uit zichzelf te laten halen. Het is ontstaan uit zijn passie voor algemene gezondheid, voeding en sport, iets waar hij dagelijks mee in contact kwam als professioneel atleet en Olympiër van het Belgische hockeyteam. Door zijn ervaringen als coach, begeleider en sporter en atleet gelooft hij sterk dat gezondheid en bewustzijn essentieel zijn om je fysiek en mentaal goed te voelen. Hierdoor krijg je bewust en onbewust meer energie. Door zijn ervaring met het trainen van mensen, screenen en opzetten van porgramma’s om doelen te bereiken, weet hij uit eerste hand dat geen enkel lichaam hetzelfde is. Dat wijzen de resultaten ook steeds uit. Door de toepassing van screening en testing komen mensen écht meer te weten over zichzelf en zijn/haar lichaam en geest. Deze informatie stelt Jeffrey in staat om schema’s op te stellen ter versterking van een persoonlijk traject dat juist, concreet en op maat is van het individu.

"Geen enkel lichaam is hetzelfde en iedereen heeft recht op specifieke informatie over zijn of haar lichaam. Zo reageren verschillende individuen helemaal anders op dezelfde voedingsingrediënten en heeft iedereen andere tekorten waar ze specifiek op kunnen werken. Daarnaast krijgt iemand op een heel korte tijd zeer gedetailleerde informatie over zijn/haar lichaamssamenstelling, een wellness score, een analyse van het autonoom zenuwstelsel, sportadvies en nog veel meer. Als je al deze testen apart doet kost het vaak weken tijd, is de ervaring onaangenaam of uitputtend, is het advies algemeen en kost het handenvol geld. Deze manier van werken is veel efficiënter, aangenamer en beter om op te volgen. Alle informatie op 1 plaats met een individueel rapport, specifieke schema’s die zijn aangepast aan de persoon in kwestie en een opvolging die mensen in staat stelt om echt beter te worden. Dat is ook het doel: individuele informatie voor betere resultaten."
Jeffrey Thys

Doorheen de jaren is Jeffrey een expert geworden in het lezen, interpreteren en concreet samenvatten van de opgezette screenings en is erkend begeleider van de uitgevoerde testen en de interpretatie ervan. Honderden mensen werden ondertussen begeleid in een traject waar een goede gezondheid en energie centraal staan met fantastische resultaten als gevolg. Door zijn ervaring in topsport en het bedrijfsleven kent hij het belang van gerichte informatie en de positieve invloed die de toepassing hiervan heeft op het lichaam. Verder heeft hij een universitair diploma met een master na master op Vlerick business school. Dit combineerde hij met zijn sportieve uitdagingen die hebben geleid tot meerdere Belgische en internationale medailles en zijn deelname aan de Olympische Spelen in Londen 2012. Samenwerken in teams om tot goede resultaten te komen is dan ook iets wat hij zelf hoog in het vaandel draagt.

Menu

  • Screening & testing
  • Training & advies
  • Supplementen

JT Sports And Health Nutrition Bvba

Frilinglei 144
2930 Brasschaat
BE0637968901

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | +32 495901858